+61 (0)480 287 798 info@art-werx.com

3DSMax Training Prijs Lijst

– Alle trainingen op onze locatie zijn inclusief lunch, koffie/thee en fris.
– Studiematriaal word bij de software meegelevered.
– Wij bieden groepskortingen aan oplopend tot 25% per persoon. Vraag naar de voorwaarden.

 
 

Onze grafische trainingen worden klassikaal, in kleine groepen gegeven. Dus deze gaan regelmatig van start.

 
 

Incompany trainingen op uw eigen werkvloer behoort tot de mogelijkheden. 3DSMaxtraining biedt inoffice grafische trainingen voor u of uw personeel op uw eigen locatie. Volledig aangepast aan uw specifieke wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op via tel: +61 (0)480 287 798


Online training
is ook een mogelijkheid. Voor dit gebruiken wij Zoom of Microsoft Teams. Nochmaals, neem kontact met ons op voor een prijd indicatie.

Studentenkorting

Als je een full-time student ingeschreven bij een officiële onderwijsinstelling of school bent, ZBrushtraining heeft een korting op de prijs voor u!

Meer Trainingen

Exclusieve of gecombineerde training van Major Software Pakketten wordt ook aangeboden.

Afhankelijk van wat de student vraagt, biedt Other Software Pakketten instructie in: ZBrush, Blender 3D, The Unreal Engine, Unity 3D, The Allegorithmic Collection, Photoshop and illustrator, modelleren, uvmapping, fotoscannen/painted texturing, image editing, materialen, rigging, animatie, lighting, audio en video compositie, en rendering. Op dit moment zijn de prijzen voor Other Software Training hetzelfde als voor 3DSMax Training. Het staat de student vrij om de 2-daagse training te verlengen en om te combineren met beschikbare software applicaties, indien nodig.